Facebook

Door het zorgvuldig opvolgen van allerlei duistere instructies ben ik nu opeens ‘developer’ en schijn ik ook een ‘app’ te hebben ontwikkeld (?). Tevens heb ik hier door het listig installeren van een daartoe ontwikkelde ‘plugin’ opeens een ‘livestream’ van Facebook. Je plakt daartoe een ‘shortcode’ in je bericht, publiceert het, en voilá. Dit had u niet achter mij gezocht he, geef het maar toe.

PS: de geitenbreier op de foto’s hieronder krijgt binnenkort zware concurrentie want dan zal ik dan ook vergelijkbare foto’s van mijzelf op internet verspreiden. Hierop zal ik mijn inmiddels aangegroeide spierballen laten zwellen, ook guitig in de lens blikken en mijn trendy haarlokken quasi-nonchalant laten bungelen. Oud worden is namelijk fun, het is maar dat u het weet.

Inmiddels ben ik net weer uit de gym terug en heb ik overal spierpijn.

PaTu

3 weeks ago

Indrukken

Omdat het schrijven van een wat samenhangend verhaal toch wat lastig is op dit moment hierbij wat losse indrukken.

Vanmiddag naar anesthesist en voorlichtingsmiddag in het AMC, samen met ... See more

2 months ago

"Hij die zonder sonde is,' zei mijn dochter toen ik vorig jaar mijn buiksonde kwijt was. 🙂
Intussen heb ik er weer eentje. Een paar dagen geleden operatief aangebracht, na heel veel vertraging. Ik ... See more

3 months ago

Zo, en wat nu?

Inmiddels naar het AMC geweest voor een second opinion. Prettig ziekenhuis, aardige mensen, veel expertise wat betreft slokdarmkanker. CT-scan gehad en gesprekken met verpleegkundige, ... See more

4 months ago

To-do's

Je krijgt een beste klap in je nek als je te horen krijgt dat er weer foute cellen zijn gevonden, en de vooruitzichten somber zijn. Het wordt nog erger als de arts (die je vertrouwt) je zegt ... See more

4 months ago

Okee dan.

PET-scan gehad, en gister gesprek met mijn oncologe over de uitslag, en de opties. De scan kleurt wat rood op mijn slokdarm, dus er is iets mis. Maar geen uitzaaiingen, en nog klein. Ik ... See more

5 months ago

Morgen PET-scan en dan weer gesprek met oncologe. In elk geval heb ik besloten geen operatie te ondergaan; ik zie het gewoon niet. Enorme en langdurige ellende met 80% kans dat het weer terugkomt. ... See more

5 months ago

Opties...

Zojuist een gesprek gehad met mijn oncologe over mijn opties. Die zijn: a) een operatie (mits er geen uitzaaiingen zijn) en b) verschillende soorten chemo. Bestraling valt af omdat er geen ... See more

5 months ago

Vorige week heb ik weer een dilatatie gehad, ter verwijding van mijn door bindweefsel behoorlijk vernauwde slokdarm. Het leek te helpen, maar vandaag belde de arts dat hij geen goed nieuws had. Hij ... See more

5 months ago

De Rav is een groot succes. Ik speel er heel vaak op (en dan uren aaneen) en dan nog kost het me grote moeite om me ervan los te rukken. Vanochtend heb ik een mailtje gestuurd naar het Gelre ... See more

6 months ago
Foto's uit het bericht van Notities bij Slokdarmkanker

RAV!

Al een tijdje wilde ik een nieuw instrument. Ik dacht dat ik een bas wilde, een fretloze of een contrabas, of zelfs een EUB (Electric Upright Bass). En maar zoeken, en filmpjes kijken, ... See more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.