Facebook

Door het zorgvuldig opvolgen van allerlei duistere instructies ben ik nu opeens ‘developer’ en schijn ik ook een ‘app’ te hebben ontwikkeld (?). Tevens heb ik hier door het listig installeren van een daartoe ontwikkelde ‘plugin’ opeens een ‘livestream’ van Facebook. Je plakt daartoe een ‘shortcode’ in je bericht, publiceert het, en voilá. Dit had u niet achter mij gezocht he, geef het maar toe.

PS: de geitenbreier op de foto’s hieronder krijgt binnenkort zware concurrentie want dan zal ik dan ook vergelijkbare foto’s van mijzelf op internet verspreiden. Hierop zal ik mijn inmiddels aangegroeide spierballen laten zwellen, ook guitig in de lens blikken en mijn trendy haarlokken quasi-nonchalant laten bungelen. Oud worden is namelijk fun, het is maar dat u het weet.

Inmiddels ben ik net weer uit de gym terug en heb ik overal spierpijn.

PaTu

6 days ago

Was ik weer 's bezig met een serieuze poging om me te verzoenen met het onverzoenbare - mijn naderende dood! - , gaat vanmiddag de telefoon. Ja, hallo, met de huisarts, de resultaten van de laatste ... See more

1 month ago
www.paultuijnman.nl

Onderstaand bericht schreef ik vandaag op mijn opnieuw opgestarte dagboek paultuijnman.nl Dit ontstond terwijl ik het schreef. En nu ik het teruglees vind ik 't wel mooi. Misschien heeft iemand hier ... See more

1 month ago

Ik wens iedereen een liefdevol, sober en sereen kertsfeest... 🙂

2 months ago

Mijn zus vertelde een verhaal over onderduikers in de hongerwinter. Die zaten ergens op een zolder te verrekken van de kou en de honger. Barre tijden, maar het werd voor deze mensen iets dragelijker ... See more

3 months ago

Indrukken

Omdat het schrijven van een wat samenhangend verhaal toch wat lastig is op dit moment hierbij wat losse indrukken.

Vanmiddag naar anesthesist en voorlichtingsmiddag in het AMC, samen met ... See more

5 months ago

"Hij die zonder sonde is,' zei mijn dochter toen ik vorig jaar mijn buiksonde kwijt was. 🙂
Intussen heb ik er weer eentje. Een paar dagen geleden operatief aangebracht, na heel veel vertraging. Ik ... See more

6 months ago

Zo, en wat nu?

Inmiddels naar het AMC geweest voor een second opinion. Prettig ziekenhuis, aardige mensen, veel expertise wat betreft slokdarmkanker. CT-scan gehad en gesprekken met verpleegkundige, ... See more

7 months ago

To-do's

Je krijgt een beste klap in je nek als je te horen krijgt dat er weer foute cellen zijn gevonden, en de vooruitzichten somber zijn. Het wordt nog erger als de arts (die je vertrouwt) je zegt ... See more

7 months ago

Okee dan.

PET-scan gehad, en gister gesprek met mijn oncologe over de uitslag, en de opties. De scan kleurt wat rood op mijn slokdarm, dus er is iets mis. Maar geen uitzaaiingen, en nog klein. Ik ... See more

7 months ago

Morgen PET-scan en dan weer gesprek met oncologe. In elk geval heb ik besloten geen operatie te ondergaan; ik zie het gewoon niet. Enorme en langdurige ellende met 80% kans dat het weer terugkomt. ... See more

« 1 of 3 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.