Netflix

Stel, een bezoeker uit een verre wereld abonneert zich op Netflix. Je kent het wel, lichtjaren van huis, pech onderweg en je verveelt je te pletter op een vreemde planeet, hoe geavanceerd en beschaafd je ook bent. Het kan nog wel even duren voor hulp komt opdagen, dus, Netflix. Het kost ook niks, dus vooruit. Deze vreemdeling zal zich inderdaad geen seconde vervelen, zoiets vreemds heeft hij nog nooit gezien. En hij is intussen het halve universum al rond geweest. Wat is dit voor planeet, wat is dit voor levensvorm?

De ene film na de andere staat bol van extreem geweld, dood en verderf, verminking, bloed, wraak, marteling, complotten, wapens, verkrachting, waanzinnigen, maniakken, drugs, angst, intriges, sex, bedrog, oorlog, leugens, zombies, verraad, smakeloze grappen, vreemde fantasieën… En dat voor maar 8 euro per maand, ongelofelijk. De tijd vliegt voorbij, en als de reparatieploeg arriveert duurt het nog lang voor het intergalactische voertuig van de bezoeker hersteld is. Want hoe hoogontwikkeld en spiritueel deze wezens ook zijn, tegen Netflix hebben ze geen enkel verweer.

PaTu (ook abonnee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.