Een eh… plantje!

Headerafbeelding uit WordPress thema ‘Twenty Ten’ Inmiddels vervangen door dreigende wolken šŸ™‚

Bovenstaand plantje ken ik goed. Het is een … huppeldepup. Ik kom er nog wel op. Jaren geleden heb ik een website gebouwd voor een grote kwekerij van succulenten en daarbij letterlijk miljoenen van deze plantjes gezien in diverse stadia van groei. Ik heb er honderden foto’s van gemaakt, en zelfs een presentatievideo van het hele bedrijf. Ik zal eens kijken wat ik er nog van kan vinden…

AloĆ« ‘Cosmo’

EĆ©n antwoord op “Een eh… plantje!”

  1. Hoi, het is dus een Aloƫ. Als de plant groeit, ontstaan er nieuwe groeiseltjes, die afgesplitst worden en na een tijdje zelf weer een Aloƫ worden. Het grootste deel van de export gaat trouwens naar Scandinaviƫ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.